Purity Herbs: prirodna kozmetika s Islanda

Purity Herbs Organics kozmetika je novost na hrvatskom tržištu, a poznata je po kremama i uljima posebne namjene, kao što su ozbiljna stanja suhe ili ispucale kože uzrokovana ekcemom ili psorijazom, osjetljiva koža, akne ili problemi adoloscentske kože. Sva kozmetika je 100% prirodna i ne oštećuje kožu niti šteti organizmu, već djeluje isključivo prirodnim svojstvima biljaka ili u nekim preparatima uljem iz jetre morskog psa.

Uz kozmetiku za posebne namjene, na raspolaganju je i kozmetika za svakodnevnu njegu lica i tijela (kreme, serum, preparati za čišćenje kože), koja je također potpuno prirodna i bez dodanih kemikalija. Međutim, iako su u potpunosti prirodni, dugogodišnjim eksperimentiranjem i razvojem stvoreni su proizvodi odlične teksture koji se brzo upijaju u kožu i čine ju blistavom i zdravom, ali ne i masnom.

Zašto je važno da bude prirodno? Zato što se zna da kemikalije iz kozmetike ulaze u krvotok i šire se organizmom unutar manje od pola sata. Danas dolaze na vidjelo razne činjenice o štetnosti kemikalija u kozmetičkim preparatima o kojima se godinama nije znalo niti govorilo. Čemu riskirati? Sve što je potrebno za uspješnu i kvalitetnu njegu kože, bez negativnih posljedica, može se naći u prirodi.

Uz to, Purity Herbs kozmetika dolazi s Islanda, jednog od najčišćih okoliša na svijetu. Voda koja se koristi u kozmetici je čista, planinska izvorska voda ili geotermalna morska voda koja se crpi s dubine od preko 2 tisuće metara. Biljke rastu u čistoj prirodi i potpuno nezagađenom zraku. Island se koristi isključivo obnovljivim izvorima energije (vjetar, sunce, geotermalna voda) i uopće nema industrijskih zagađivača.

Zato se kozmetika zove Purity Herbs – Čistoća bilja. U proizvodnji se koristi pedesetak vrsta bilja. Proizvodi ne sadrže parabene, umjetne mirise, PEG, ftalate, mineralna ulja, kemikalije niti filere. Nisu testirani na životinjama. Ne sadrže niti parfeme, samo čista esencijalna ulja.

Potražite Purity Herbs proizvode u web shopu: www.purityherbscroatia.net

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like