Osvojite za sebe i prijateljicu: Olival SunMilk i SunStick SPF 50

U novoj nagradnoj igri za sebe i prijateljicu možete osvojiti prekrasan poklon za sunčanje: Olival SunMilk i Olival SunStick SPF 50. Da biste sudjelovali, dovoljno je da u komentare ispod Facebook posta  s ovom objavom upišete prijateljičino ime. Objava dobitnica bit će 5. lipnja.

Boravak u prirodi i vanjske rekreativne aktivnosti sinonimi su za uživanje u sunčanim danima.  No, osim užitaka, mogu se pojaviti i neželjene posljedice ako se na njih pravovremeno i adekvatno ne pripremimo. Zaštita kože od štetnih sunčevih zraka od iznimne je važnosti ne samo za vrijeme odmora i direktnog izlaganja suncu, nego i kod ostalih svakodnevnih aktivnosti kao što su šetnje gradom, sjedenje na terasama omiljenih kafića te rekreacija.

Za zaštitu od jakog sunca potrebno je koristiti naočale s UV-zaštitom, prikladnu odjeću i kreme sa zaštitnim faktorom. Na tržištu postoji velik broj faktora za zaštitu od sunca, a SPF označava koliko dulje možemo boraviti na suncu u odnosu na vrijeme provedeno bez ikakve zaštite. Osobama sa svjetlijom kožom namijenjeni su proizvodi s većim zaštitnim faktorom tipa 30 i 50,  a tamniju će put prilikom izlaganja suncu dobro zaštititi preparati sa faktorom 15 i 20.

Lice je uz ruke najizloženiji dio tijela, stoga ga je potrebno također zaštititi. Olival SunStick SPF 50 je inovativan preparat namijenjen upravo zaštiti lica. Izuzetno je praktičan za sva godišnja doba te za pripremu lica na prve jače zrake sunca. Idealan je pratitelj kod različitih sportskih  aktivnosti kao što je  plivanje, biciklizam, planinarenje, bicikliranje, tenis i skijanje, kada je lice najviše izloženo suncu, te je praktičan za sva godišnja doba. Izvrstan je suputnik u svakoj ženskoj torbici, pri ruci za omiljeno druženje na terasi s prijateljicama, a jedan je i od rijetkih proizvoda pogodan za zaštitu tetovaža ili sličnih dijelova kože koji zahtijevaju posebnu njegu i pažnju.

Kod potpunog izlaganja tijela suncu kožu je potrebno štititi pripravcima poput mlijeka za zaštitu od sunca. Olival SunMilk proizvodi sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UVA i UVB spektar sunčevih zraka. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa, a korištenjem novih generacija emulzija u formulaciji je postignuta znatno lakša i bolja razmazivost mlijeka, što ujedno skraćuje vrijeme pripreme kože za izlaganje suncu. Preparati sadrže ekstra djevičansko maslinovo ulje, kakao maslac i pčelinji vosak koji hrane i regeneriraju kožu te djeluju na njenu dubinsku hidratizaciju. Ne zaboravite nanijeti zaštitu svaka 2-3 sata te zaštitite i dijelove ispod brade, vrat, područje iza ušiju i oko nosa.

Više na: www.olival.hr

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like