Osvježavajuća njega sa snagom kokosa

Okrugao je i slastan, a postao je vrlo popularan u svijetu ljepote i načina življenja u posljednjih nekoliko godina: kokos. To nije veliko iznenađenje jer nas to egzotično voće podsjeća na ugodan godišnji odmor te divno miriše. Fa, stručnjak za inovativne proizvode za njegu tijela iz Henkela, prepoznao je taj trend ljepote i njege s karipskom notom i lansirao je na tržište ne jednu, nego dvije linije za njegu tijela: Coconut Water i Coconut Milk.

Egzotična njega za vašu kožu: nove linije Fa Coconut Water i Fa Coconut Milk pružaju upravo to. Linije uključuju gel za tuširanje, kremasti sapun, kruti sapun i kremastu kupku, a svi ti proizvodi sadrže prirodan ekstrakt kokosa. Osjetite predivnu, hranjivu njegu na svojoj koži.

Zašto je kokos tako popularan? Kokosova voda ne samo da osvježava nego i sadrži mnogo vitamina. Usto, kokosa je važan izvor energije.

Inovativna formula linija Fa Coconut Milk i Fa Coconut Water štiti kožu od isušivanja i daje osjećaj meke kože. Miris kokosa – ugodan spoj slatkih, svježih i egzotičnih nota – upotpunjuje senzualno iskustvo tuširanja, kupanja ili pranja. Fa Coconut Water i Coconut Milk donose Karibe u vašu kupaonicu – nikad nije bilo lakše sanjati o dalekim plažama, sunčanom nebu i moru!

Asortiman linije i cijene:
  • Fa Coconut Water gel za tuširanje, 250 ml, 15,90kn
  • Fa Coconut Milk gel za tuširanje, 250 ml, 15,90kn
  • Fa Coconut Milk kremasti sapun, 250 ml, 12,90kn
  • Fa Coconut Milk kruti sapun, 100 g, 4,39kn
  • Fa Coconut Milk kremasta kupka, 500 ml, 23,90kn
prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like