Novi kozmetički brand u Farmaciji: REN Clean Skincare

REN je nova kozmetička linija u Farmacijinoj ponudi. REN, ili na skandinavskom čist, brand je čist od potencijalnih sastojaka koji iritiraju kožu, vraća koži osjećaj ugode i ravnoteže poštujući eko sustav kože. REN koristi najbolje i najfinije prirodne i organske sastojke iz globalnih izvora. Pogodan je za  žene i muškarce svih dobnih skupina.

REN Clean Skincare osigurava zdraviju, ljepšu kožu koja dulje izgleda mlađe. REN filozofija čiste njege može se sažeti u 3 riječi: učinkovitost, čistoća, užitak.

 • učinkovitost: REN pruža revolucionarnu formulaciju proizvoda, strogo testiranje proizvoda i klinički dokazane rezultate
 • čistoća: REN koristi 100% biljne i mineralne sastojke, a proizvodi ne sadrže za kožu štetne, neprijateljske, sintetičke sastojke
 • užitak: upotreba REN proizvoda za njegu kože može učiniti svijet još ljepšim mjestom za život, a korisnici se mogu osjećati ugodnije i ljepše

No stamp oznaka na REN pakiranju označava da REN proizvodi ne sadrže petrokemijske sastojke, sulfate, parabene, sintetičke mirise, sintetičke boje, TEA, DEA, glikole, silikone i PEG.

REN je sažet u 5 ključnih načela: pravi sastojci, prava  tehnologija, pravo iskustvo ugode kod upotrebe proizvoda, čuvanje okoliša i pravi pristup.

REN linije za njegu kože
 • REN ROSA CENTIFOLIA LINIJA ZA ČIŠĆENJE KOŽE: Rosa Centifolia je kompletna linija nježnih učinkovitih čistača za kožu koji kožu čine čistom, svježom i revitaliziranom. Svi proizvodi sadrže 100% prirodni Rose Extract Complex, ružin ekstrakt za toniziranje, omekšavanje i smirivanje kože. REN novi čistači poštuju prirodnu zaštitnu barijeru kože i eko sistem, tako da nakon upotrebe koža nije zategnuta, iritirana ili u stresu, samo savršeno očišćena i smirena.
 • VITA MINERAL: Linija za njegu svih tipova kože čiji sastojci optimalno hidratiziraju, hrane i čine kožu zdravom i u dobroj formi.
 • REN LINIJA ZA OSJETLJIVU KOŽU: Nudi rješenje osjetljivoj koži. Ne sadrži poznate alergene i štetne sastojke. Štiti od vanjskih utjecaja, a istovremeno smiruje, jača te trenira osjetljivu kožu da bude otpornija.
 • REN LINIJA ZA MJEŠOVITU KOŽU: Linija za mješovitu kožu potvrda je filozofije o poticanju kože da sama normalizira svoje funkcije pomoću testiranih bio sastojaka. Idealno rješenje za mješovitu kožu je linija koja pažljivo uravnotežuje kožu izbjegavajući agresivne metode sprječavanja izlučivanja masnoće kako koža ne bi otišla iz jednog ekstrema u drugi.
 • REN LINIJA ZA SUHU KOŽU: U Renu kažu da nadilaženje problema suhe kože počinje „čistim“ pristupom formuli.  Određeni proizvodi iritiraju i uspavljuju zaštitnu barijeru na koži (koja sadrži vlagu) i one koji oštećuju zdravu kožu i funkciju lipida (koji onemogućuju da koža apsorbira i isporučuje vlagu) treba izbjegavati. REN režim za zdravu kožu je formuliran da pojačava zaštitnu funkciju kože, poboljšava njezinu sposobnost da zadržava vlagu i štiti od štetnih vanjskih utjecaja pa koža izgleda hidratizirano, popunjene su nepravilnosti i koža izgleda zdravo.
 • REN CLEARCALM 3 LINIJA ZA PROBLEMATIČNU KOŽU: Linija za njegu problematične kože namijenjena je za učinkovito i nježno tretiranje. To ostvaruje neagresivnom borbom protiv 3 glavna uzročnika akni, prištića i upala kože, a rezultat je čišća, smirena i zdravija koža.
 • LINIJA ZA ZRELU KOŽU: REN proizvodi za zrelu kožu imaju preventivno i nutritivno djelovanje kako bi se osiguralo da koža ostane što dulje mlada. U liniji su zastupljeni dokazani bio sastojci koji održavaju što dulje optimalno funkcioniranje kože.
 • LINIJA ZA BLISTAVU KOŽU: REN je razvio program za blistavu kožu koji djeluje izbjegavajući kratkoročne kontraproduktivne mjere i sastojke kao što su retinoli i sintetske kiseline.

REN proizvode možete kupiti u odabranim Farmacia poslovnicama: Avenue Mall (Avenija Dubrovnik 16, Zagreb), Jurišićeva 3, Zagreb; City Center One Split (Vukovarska ulica 207, Split)

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like