Nivea Hairmilk linija za lepršavu kosu punu života

NIVEA predstavlja plavu ikonu među proizvodima za njegu kose – novu NIVEA Hairmilk liniju. Svojom novom plavom linijom za njegu kose NIVEA kombinira više od 100 godina stručnosti u njezi kose s aktualnim inovacijama kako bi žene diljem svijeta imale prekrasnu i zdravu kosu.

Još 1912. NIVEA je na tržištu imala proizvod s nazivom Hairmilk koji je zahvaljujući blagoj formuli njegovao kosu istovremeno ju štiteći od oštećenja. Kao i danas, tadašnji proizvod je bio inovacija jer su ostali proizvodi bili preagresivni za svakodnevnu upotrebu. Upravo su nasljeđe (plava NIVEA krema) i inovativnost inspirirali NIVEA stručnjake pri osmišljavanju nove linije za njegu kose. Originalan natpis koji je krasio NIVEA kremu reinterpretiran je na moderan i ženstven način, a prepoznatljiva plava boja i NIVEA miris podsjećaju na djetinjstvo, ljubav i pouzdanu njegu.

NIVEA Hairmlik linija koja sadrži šampon i regenerator idealna je za žene sa suhom i lagano oštećenom kosom – sadrži kremastu formulu koja čisti, obnavlja i jača kosu te ju ne čini teškom. Glavni sastojci formule su mliječni proteini koji jačaju kosu iznutra i oživljavaju je kako bi bila podatna na dodir, ulje makadamije koje prodire dubinski u kosu i time povećava njezinu elastičnost te Eucerit® koji obavija površinu kose i tako je štiti od vanjskih utjecaja.

“Novi NIVEA Hairmilk šampon više je od običnog šampona. Ima dvostruko djelovanje, koje je želja brojnih potrošača sa suhom i oštećenom kosom: obnavljanje kose bez otežavanja. Razvili smo formulu koja je bogata i učinkovita, ali istovremeno i lagana. Ona obavija svaki pramen kose te ga oživljava i čini punim energije.”, rekao je Christian Frese, voditelj laboratorija za NIVEA Hair, Odjel za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

hair-2NIVEA Hairmilk šampon

Šampon za njegu suhe i lagano oštećene kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit®-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit® daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom. Cijena (250 ml): 20,90 kn

NIVEA Hairmilk regenerator

Regenerator za njegu suhe i lagano oštećene kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit®-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit® daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom. Cijena (200 ml): 20,90 kn

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Facebook – www.facebook.com/NIVEAHrvatska

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like