Merveillance expert fluid: nova anti-age čarolija za mješovitu kožu

Za žene s mješovitom kožom, Laboratorij NUXE je udružio koncentriranu moć dnevnog ljiljana u borbi protiv starenja kože za popunjavanje bora i lifting efekt, u formulu s baršunasto matirajućim efektom, posebno stvorenim za korekciju mješovite kože. Mješovita koža je popunjena i vidljivo učvršćena, bez straha od masnog sjaja.

Anti-age djelovanje na čuvare mladosti kože

NUXE istraživanje omogućilo je podrobnije proučavanje 3 ključna dermalna proteina. Uz kolagen i elastin, NUXE je u svoja istraživanja uključio i vimentin, protein koji je do sada bio skoro neistražen u kozmetici, usprkos svojoj ulozi u izgradnji derme.

Kako starimo, ova 3 proteina postaju podložna promjenama koje potiču pojavu znakova starenja. Izvor inovacije bilo je otkriće cvijeta s izvanrednim moćima: dnevnog ljiljana. U kombinaciji s mimozom iz Konstantinopola, oleoaktivni ekstrakt dnevnog ljiljana štiti i obnavlja 3 ključna proteina mladosti kože – kolagen, elastin i vimentin.

Dnevni ljiljan – izvanredan cvijet i izvanredna metoda ekstrakcije

Porijekom iz Azije, dnevni ljiljan procvjeta u zoru s prvim zrakama sunca i uvene sa zalaskom sunca, da bi sljedeće jutro ponovno procvjetao potpuno obnovljen, u obliku svježeg novog cvijeta. Nuxe je odabrao crveni dnevni ljiljan koji raste na nizozemskom otoku Texel, zbog njegovog bogatog sadržaja aktivnih molekula.

Kako bi izdvojili suštinu ovih aktivnih molekula, u NUXE-u su se odlučili za metodu ekstrakcije bez upotrebe otapala, prirodnu metodu poduprtu s 20 godina iskustva u botaničkim uljima: oleo-eko-ekstrakcija.

Ova metoda uključuje mljevenje svih dijelova dnevnog ljiljana (stabiljke, latice i lišće) u prah. Taj prah se zatim pomiješa s uljem avokada i muškatne ruže prije filtracije. Finalni koncentrat rezultira s 12 aktivnih molekula kojima dominiraju flavonoidi, karotenoidi i nezasićene masne kiseline. Njegova učinkovitost potvrđena je s 3 NUXE patenta.

Korektivno anti-age rješenje za mješovitu kožu: Merveillance expert fluid

Kao rezultat hormonalne neravnoteže ili čimbenika poput stresa, cigareta ili zagađenja, sve više žena je pogođeno problemom mješovite kože. Mješovitu kožu prati prekomjerno izlučivanje sebuma na T-zoni, uz često vidljive proširene pore, a hranjivi proizvodi protiv bora znaju još dodatno naglasiti ove probleme.

Merveillance® expert fluid u jednom potezu popunjava bore i učvršćuje kožu, dok ujedno matira kožu i sužava proširene pore. Dnevni ljiljan i mimoza iz Konstantinopola targetiraju 3 ključna proteina mladosti kože, kao pomoć u borbi protiv vidljivih bora i gubitka čvrstoće.

Nova generacija matirajućih aktivnih sastojaka – eksopolisaharida prirodnog porijekla – upija i emulzira sebum te na taj način matira kožu bez isušivanja i dodatno vidljivo poboljšava kvalitetu kože: pore su sužene, a tekstura kože je ujednačena.

Njegovu laganu i ultra-osvježavajuću teksturu s matirajućim, baršunastim efektom, obožavat će žene s mješovitom kožom, a očaravajuće nježan cvjetni miris predstavlja diskretnu kombinaciju Ylang-Ylanga, jasmina i vanilije.

Cijena, 50 ml: 274 kn

Gdje kupiti: Nuxe prirodnu kozmetiku potražite u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama, u odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama te na Sophia.hr

Više na: www.nuxe.hr

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like