Jedinstvena kao biser

Biseri, prekrasan proizvod prirode, krase nebrojene dame diljem svijeta. Poznati su kao vječni i jedinstveni, a za nastanak jednog bisera potrebno je više od petnaest godina. Njihova profinjenost i uglađenost svakoj odjevnoj kombinaciji daju dodatnu dimenziju elegancije.

Brojne poznate žene poput princeze Diane, Coco Chanel, Audrey Hepburn i Dorothy Parker nisu mogle odoljeti biserima te su ih rado nosile kao izraz svoje sofisticiranosti i ženstvenosti, ali i kao određeni statusni simbol. Biseri su kroz povijest uspješno “preživjeli” sve trendove te i danas uživaju status istinskog klasika i apsolutni su vladari elegantnog izgleda. Prikladni su za nošenje u svakoj prilici, a žena koja ih nosi zrači ljepotom i jedinstvenim stilom.

Vodeći se činjenicom da je svaka žena jedinstvena baš poput bisera, NIVEA je predstavila inovaciju u području njege kože inspiriranu biserima. Novi NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls serum sadrži biserne perlice koje se aktiviraju pritiskom na pumpicu te prelaze u finu i baršunastu teksturu koja koži pruža pravi lifting učinak. Serum je prvenstveno namijenjen ženama u dobi od 40 godina i više, koje počinju primjećivati da njihova koža lica postaje sve manje čvrsta i počinje gubiti svoje konture te su u potrazi za proizvodom koji može neutralizirati znakove starenja i vratiti mladenački izgled.

Inovativna tehnologija s biserima uistinu postavlja trend za budućnost njege lica žena starijih od četrdeset godina jer povećava volumen kože, naglašava konture lica i omogućuje ženama da izgledaju upravo onoliko mlado koliko se i osjećaju!

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like