dr. brandt Magnetight Age-Defier: magnetna maska za njegu lica

Iz dr. brandt laboratorija dolazi Magnetight Age-Defier, revolucionarna maska za lice, bazirana na magnetnoj tehnologiji. Magnetna svojstva željeza temeljena na formuli  i magnet pomažu smanjiti znakove starenja kože, vidljivo vraćaju energiju i svježinu i čiste kožu.

Lopaticom nanesite tanki sloj preko čistog lica, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje 5-10 minuta. Zamotajte magnet u maramicu i klizite preko lica u blizini površine kože dok maska nije potpuno uklonjena. Uklonite maramicu od dohvata ruke. Masiranjem lica sastojci će prodrijeti u kožu. Koristite dva puta tjedno, ujutro ili navečer.

Sastojci i djelovanje
  • Peptidi: Poboljšavaju čvrstoću lica i zaglađuju bore.
  • Crni turmalin: 100% prirodan puder dobiven od fino mljevenog crnog turmalina, jednog od najprirodnijih  minerala i moćnog mističnog kamena koji vraća energiju. Povećava energiju kože, ostavlja je opuštenom i blistavom i neutralizira negativnu energiju iz kože.
  • Skin scanvenger: Pomaže u oporavku kože od oštećenja nastalih urbanim onečišćenjem. Štiti od oksidativnog oštećenja i vanjskog utjecaja, pospješuje oporavak stanica i poboljšava teksturu kože.

Cijena: 699,56 kn

Video o ovoj revolucionarnoj masci pogledajte ovdje:

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like