Bio Beauté® – najslasnija bio njega za zdravlje i ljepotu kože

Kako bi doskočio sve većem negativnom utjecaju iz okoliša na ljepotu i zdravlje naše kože, Laboratorij NUXE otkrio je kombinaciju aktivnih biljnih ulja koja se savršeno upijaju u kožu i visokokoncentriranih voćnih ekstrakata u certificiranoj organskoj liniji za njegu kože. Nova Bio Beauté® by NUXE linija ultra-prirodnih proizvoda, idealan je odgovor za kožu koja je svakodnevno izložena stresu i agresivnim ‘napadima’ iz okoliša koju čine:

  • formule koje sadrže preko 95% prirodnih sastojaka (prosječno 99,32%)
  • aktivni voćni ekstrakti s organskih farmi koji sadrže visoke koncentracije vitamina i antioksidansa
  • organska biljna ulja s posebnim afinitetom prema koži
  • COSMEBIO® oznaka i ECOCERT® certifikat s vrlo strogim zahtjevima za odabir sirovina i proizvodnje
  • zaštita okoliša: proizvodnja koja ne zagađuje okoliš i korištenje ekoloških metoda ekstrakcije sastojaka; pakiranja proizvoda od materijala koji se mogu reciklirati; lako biorazgradive formule…

Bazirana na jedinstvenoj ekspertizi Laboratorija NUXE, Bio Beauté® by NUXE je inovativna certificirana organska kozmetika čija jedinstvena kombinacija aktivnih biljnih ulja i visokokoncentriranih voćnih ekstrakata nude učinkovit proizvod neodoljivo ugodnih tekstura.

Birano organsko voće neiscrpan je izvor vitamina i antioksidansa, dok organska biljna ulja i maslaci hrane i obnavljaju kožu visokim koncentracijama esencijalnih masnih kiselina (omega 3-6-9).

Inovativne formule izuzetno podatnih, topivih i ugodnih tekstura te očaravajući, 100% prirodni mirisi, najbolji su izbor za prirodnu, zdravu i blistavu ljepotu. Bio Beauté® by NUXE organska kozmetika dostupna je u odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama.

Više na: www.nuxe.hr/BioBeauté.aspx

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like