Avène TriXera NUTRITION: njega kože za cijelu obitelj

 

Hladnoća, vjetar i suhi zrak tijekom zimskih mjeseci, ali i neadekvatna sredstva za higijenu i njegu nepovoljno djeluju na gornji sloj kože te zbog manjka lipida i prevelikog isparavanja vode s njezine površine ona postaje suha, gruba i ispucala, sklona nastanku iritacija i ekcema. Zaštitna i obrambena uloga kožne barijere postaje narušena. Barijerna uloga je upravo i jedna od osnovnih i najvažnijih funkcija naše kože jer štiti naše tijelo od negativnih vanjskih čimbenika.

U dermatološkim laboratorijima Avène svjesni su potreba suhe kože te su odgovorili izazovu na najbolji mogući način: linijom proizvoda TriXera NUTRITION koja je stvorena za njegu kože cijele obitelji. Riječ je o liniji proizvoda prilagođenoj svačijim navikama, preferencijama i željama, ali sa samo jednom misijom: učiniti kožu dugotrajno nahranjenom, hidratiziranom, mekom i elastičnom.

Tekstura nove generacije

Tekstura: Cjelokupna dermokozmetička Eau Thermale Avène ekspertiza ugrađena u TriXera NUTRITION liniju može se opisati jednim pojmom: Nutri-fluid. Visoka prilagodljivost ove jedinstvene teksture omogućava jednostavnost i lakoću nanošenja, a samim time i veću učinkovitost proizvoda. Nutri-fluid predstavlja teksturu nove generacije koja objedinjuje bogatstvo i punoću balzama te tekuću teksturu losiona. TriXera NUTRITION proizvodi glatko klize kožom trenutačno uzrokujući osjećaj ugode i olakšanja suhoj koži te ne ostavljaju masne i ljepljive tragove što omogućava oblačenje odmah nakon nanošenja. Ovu će teksturu obožavati svi članovi obitelji!

Podnošljivost: pomno birani TriXera NUTRITION djelatni sastojci odlikuju se visokom podnošljivošću te jamče zaštitu čak i najosjetljivijoj koži. Izabrani su zbog svoje nježnosti i optimalnog poštivanja potreba kože u svrhu zadovoljenja potreba njege cijele obitelji.

Učinkovitost: Jamče je lipidni trio na biljnoj bazi (ceramidi, fitosteroli i esencijalne masne kiseline) u kombinaciji s patentiranim aktivnim sastojkom Sélectiose koji svojim djelovanjem ograničavaju isparavanje vode, nadoknađuju manjak lipida u koži i smanjuju suhoću kože hidratantnim djelovanjem dokazanog 48-satnog trajanja. Na taj način Trixera NUTRITION proizvodi obnavljaju zaštitnu barijeru kože. Svi Trixera NUTRITION proizvodi sadrže Avène termalnu izvorsku vodu koja umiruje i omekšava suhoćom nadraženu kožu.

TRIXERA NUTRITION NUTRI-FLUID SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE

Pjenušavi gel koji se jednostavno nanosi i lako ispire te predstavlja svakodnevnu hranjivu higijenu suhe i vrlo suhe kože za sve članove obitelji starijih od tri godine. Nutri-fluid Sredstvo za čišćenje nježno uklanja nečistoće s lica i tijela, štiti i obnavlja osjetljivu kožu, a njegova biorazgradiva formula osim Vaše kože, štiti i okoliš. Proizvod je visoko podnošljiv i ne uzrokuje peckanje u očima i vanjskim sluznicama.

TRIXERA NUTRITION NUTRI-FLUID MLIJEKO I BALZAM

Nakon čišćenja kože TriXera NUTRITION Nutri-fluid Sredstvom za čišćenje drugi korak u TriXera njezi suhe i vrlo suhe kože je nanošenje TriXera NUTRITION Nutri-fluid Mlijeka teksture prilagođene suhoj, odnosno Nutri-fluid Balzama namijenjenog vrlo suhoj koži svih članova obitelji starijih od tri godine. Obnavljaju, hrane i umiruju kožu te svojim učinkovitim djelovanjem uvelike poboljšavaju kvalitetu života.

Cijene:

Trixera NUTRITION Nutri-fluid Sredstvo za čišćenje 400 ml, 158 kn

Trixera NUTRITION Nutri-fluid Balzam 400 ml, 168 kn

Trixera NUTRITION Nutri-fluid Mlijeko 400 ml, 168 kn

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like