Amway Essentials njega za čistu i besprijekornu kožu

Inspiriran prirodom, Amway je svoju liniju za njegu kože essentials by ARTISTRY upotpunio s dva nova proizvoda Osvježavajućim tonikom za nečiste dijelove kože i essentials by ARTISTRY Gelom za nečistu kožu.

Kolekcija uklanja nesavršenosti na koži poput nečistih dijelova kože, mitesera i akni, koji su uobičajeni i ne javljaju se isključivo kod mlađe kože te sprječava nastanak budućih akni. S mješavinom prirodnih sastojaka i učinkovitih tvari za sprječavanje nastanka akni, essentials by ARTISTRY pruža svježu i čistu kožu te je drži pod kontrolom.

essentials by ARTISTRY™ Osvježavajući tonik za nečiste dijelove kože

Ovaj nemasni tonik s limunom, salicilnom kiselinom i aloe verom za kožu sklonu aknama dubinski čisti pore kako bi ju osvježio i smanjio lučenje masnoće, vidljivost pora i nečiste dijelove kože. Čisti, pročišćava i uklanja začepljene pore kako bi koža izgledala čišće uz stalnu uporabu. Preporuka je da se koristi svaki dan za zaštitu kože od nastanka akni.

essentials by ARTISTRY™ Gel za nečistu kožu

Ovaj gel bez mirisa i iritacije kože, koji sadrži lijesku, salicilnu kiselinu i zeleni čaj, prodire u kožu kako bi nježno očistio nečiste dijelove kože i istovremeno umirio kožu te smirio crvenilo. Održava kožu čistom sprječavanjem nastanka budućih akni. Koristi se po potrebi na zahvaćenim područjima.

essentials by ARTISTRY™ Komplet sredstva za nečiste dijelove kože

Komplet sredstva za nečiste dijelove kože sadrži dva učinkovita proizvoda koji znatno smanjuju nesavršenosti na koži pomoću ekstrakta limuna, salicilne kiseline i aloe vere te lješnjaka i zelenog čaja. Dva proizvoda zajedno pružaju učinkovitu njegu protiv masne kože i kože sklone aknama.

Amway essentials by ARTISTRY proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

Cijene essentials by ARTISTRY proizvoda:
  • Osvježavajući tonik za nečiste dijelove kože, 200 ml, 160,31 kn
  • Gel za nečistu kožu, 30 ml, 180,56 kn
  • Komplet sredstava za nečiste dijelove kože, 307,13, kn
prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like