Amway ARTISTRY ™ Modern Icon Collection limited edition

Ovog proljeća svoj svakodnevni make-up osvježite novom, limitiranom edicijom Amway ArtistryTM, proljeće 2017 – Modern Icon Collection.

Novo, limitirano izdanje namijenjeno je mekom, nježnom i svjetlucavom sjenčanju pastelnim nijansama za malo drugačiji proljetni izgled, ostajući pritom u modernim i elegantnim tonovima.

Kolekcija od 6 novih proizvoda donosi moderniji pogled na proljetni look i uključuje dva Amway Artistry Signature ColorTM sjajila za usne u boji fuksije i ruže, Amway Artistry Signature ColorTM iluminirajući puder svjetlucave baze koje licu daju prozračan, blago ružičasti odsjaj, dva Artistry Signature ColorTM svjetlucava sjenila za oči Duo s efektom bisernog sjaja, te Artistry Signature ColorTM komplet za oblikovanje i njegu obrva namijenjenog savršenom oblikovanju i ispunjavaju obrva. Od tonova i teksture do lusuznog pribora, proizvodi su dizajnirani za lako i jednostavno postizanje modernog, kultnog izgleda.

Kombinirajte i igrajte se s bojama te otkrijte svježinu koju vam donose.

  • Za sjaj usana, te za postojanost i ugodu kakvu može pružiti samo ruž, osušite usne ubrusom i nanesite Amway Artistry Signature ColorTM sjajilo za usne, ono će svojom jedinstvenom gel formulom pružiti sjajan, svjež izgled.
  • Naglasite svježinu lica Amway Artistry Signature ColorTM iluminirajućim puderom, svojoj kože darujte zdravi sjaj. Ova se nova highlighter formula može nanositi samostalno ili uz tekući puder. Za postizanje svježeg izgleda highlighter nanesite na djelove lica koji su najviše izloženi svjetlosti – jagodice, nos, područje ispod obrva te u kuteve očiju.
  • Korišten sam ili u kombinaciji s nekim drugim sjenilom, ARTISTRY Signature Color ™ svjetlucavo sjenilo za oči Duo, učinit će oči blistavima svojim efektom bisernog sjaja.
  • ARTISTRY Signature Color™ komplet za oblikovanje i njegu uključuje dvije praškaste komponente te vosak, uz set je priložen i pribor koji sadrži pincetu, četkicu i kist, ukratko sve što je potrebno kako bi se postigla kontinuirana i ispunjena definicija obrva bilo kod kuće ili na putu.

“Monumentalan, a opet sjajan i moderan izgled odražava atmosferu proljeća i nove kolekcije”, izjavio je o novoj kolekciji Rick DiCecca, ARTISTRY ™ Global Makeup Artist, “vesela, sjajna paleta boja ove kolekcije vrlo je nosiva, donosi svježinu i daje drugačiji, otvoreniji izgled.

ARTISTRY ™ Modern Icon Collection – Proljeće 2017
Artistry Signature ColorTM sjajila za usne – 246,38 kn
Artistry Signiture Color ™ iluminirajući puder – 337,50 kn
Artistry Signiture Color ™ Svjetlucavo sjenilo za oči Duo – 460,69 kn
  • So Chic: sneno roza i kristalno plava
  • Subtle Chic: zlatni biser i boja sjajne bež
ARTISTRY Signiture Color ™ Brow Kit  337,50 kn
  • Sjenilo u prahu
  • Vosak za obrve
  • Pribor koji uključuje: četkicu, pincetu i kist.

ARTISTRY™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like