Svi pričaju o IPL-u, a vi još koristite britvicu?

Želimo ukloniti dlačice brzo i bezbolno, ali pritom želimo i dugotrajne rezultate. Tako bi se moglo opisati razmišljanje brojnih žena u Hrvatskoj, kad na red dođe pitanje uklanjanja dlačica. U istraživanju koje je proveo poznati lifestyle portal Žena.hr, a u kojemu su sudjelovale 1.302 ispitanice, čak 84 posto žena u Hrvatskoj navodi kako sanja o dugotrajnom uklanjanju dlačica, no ipak, njih čak 52 posto i dalje koristi britvicu koja sa sobom donosi kratkotrajni rezultat, ali i puno iritacija na koži.

Zašto se neprestano vraćamo istim i neželjenim metodama uklanjanja dlačica? Zapitala se to i poznata voditeljica i kolumnistica, Andrea Andrassy, koja je, potaknuta podacima iz istraživanja, odlučila potražiti najbolje rješenje za uklanjanje dlačica: „Ako koristim britvicu, moje glatke noge traju doslovno nekoliko sati, dok mi vosak, s druge strane, odlično testira prag boli, iako sam tu s dlačicama mirnija neko dulje vrijeme. No, moj životni cilj nije pomicanje vlastitih granica boli, a ni brojanje prvih dlačica nakon što ih uklonim britvicom nekoliko sati ranije. Mislim da je došlo vrijeme da se raspitam o drugim opcijama i da nogiram stare navike.“, otkrila je. Kao najbolje rješenje nametnula joj se IPL tehnologija i to u najboljem mogućem pakiranju – Philips Lumea kućnom IPL uređaju za uklanjanje dlačica.

Philips Lumea upotrebljava inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light – pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima.

Kako bi Philips Lumeu koristila ispravno i pritom ostvarila najbolje rezultate, što je čak 75% manje dlačica nakon tri tretmana, Andrea Andrassy se konzultirala s poznatom dermatovenerologinjom i vlasnicom Poliklinike Nola, dr. Ivanom Nolom. Andreina pitanja su ujedno i pitanja koja brojne žene postavljaju kad je u pitanju IPL tehnologija, a samim time i IPL  uređaj Philips Lumea.

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?

Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Nakon toga vam je, u prosjeku, potrebno da jednom u dva mjeseca, ponekad čak i više, napravite tretman Lumeom kako biste održali kožu glatkom i bez dlačica. No, moramo uzeti u obzir da svatko od nas ima drugačiji ritam rasta dlačica, pa se i ritmovi korištenja razlikuju. Zato govorim o prosjeku.

Što ako imam puno madeža ili tetovažu?

Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta. Prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Sigurna je čak i ako imate madeže, tetovaže, proširene vene ili kapilare. Važno je samo da tetovaže prekrijete, a madeže precrtate bijelom olovkom.

Na kojim dijelovima tijela mogu upotrebljavati uređaj Philips Lumea?

Nove modele iz linije proizvoda Philips Lumea možete sigurno upotrebljavati, ne samo na rukama i nogama, već i na osjetljivim područjima tijela – licu, pazusima i bikini području. Uz to, model SC2009 dolazi s dva dodatna manja nastavka (jednim za lice i jednim za bikini-područje) s dodatnim UV filtrima za preciznu uporabu na ovim osjetljivim područjima.

Najbolja za  tamne dlačice i svjetlu kožu

Prije korištenja uređaja, važno je odrediti je li koža korisnice pogodna za korištenje. Ukoliko je boja dlačica tamnoplava, smeđa ili crna, tretman će biti učinkovit. Ako se radi o crvenim, svjetloplavim ili bijelo-sivim (sijedim) dlačicama, baš kao i kod drugih IPL tretmana, uređaj Philips Lumea neće imati učinka.

Više informacija o Philips Lumei saznajte u seriji videa u kojima je Dr. Nola odgovorila i na razna druga pitanja: Što je IPL tehnologija, Kako koristiti Lumeu, Kako se koristi Lumea na problematičnoj koži, Kakav je učinak Philips Lumee

Philips Lumea novi modeli i cijene:
  • Philips Lumea  SC2009 Prestige, 4099 kn
  • Philips Lumea  Prestige SC2005, 3299 kn
  • Philips Lumea  Advanced SC1995, 2099 kn
prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like