Jesenski rituali ljepote Jelene Rozge u Poliklinici Nola

Poznato je da je našoj koži potrebna pojačana njega na prijelazu godišnjih doba, a jesen je posebno nemilosrdna prema tom najvećem organu ljudskoga tijela. Hladnoća, vjetar, klimatizacijski uređaji su poput neprijateljske vojske koja juriša na našu kožu i ruši njezine obrambene barijere… I zato joj je tijekom hladnijih mjeseci nužna pojačana njega i hidratacija. Jer koža sve pamti! Toga je svjesna i pjevačica Jelena Rozga koja, unatoč napornom tempu, čestim putovanjima i nastupima, nikada ne zaboravlja skinuti make up i nahraniti svoju kožu. Kao čuvara, odabrala je liniju Dr Nola for skin Xerosensa, koju je osmislila jedna od vodećih hrvatskih dermatovenerologinja, dr. sc. Ivana Nola.

“Sretna sam zbog odnosa povjerenja i prijateljstva koje s Jelenom traje godinama, a ona je ujedno i idealan ambasador za Xerosensu jer je njezina koža fina i nježna te su joj potrebni neagresivni tretmani i blagi sastojci. Riječ je, kao što je poznato, o liniji proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela. Odabrala sam naziv Xerosensa upravo zato što je ‘Xeros’ grčka riječ koja znači suho, a ‘Sensa’ označava osjetljivo”, kaže dr. Ivana Nola.

Za preparate namijenjene suhoj i osjetljivoj koži lica i tijela, dr. Nola odlučila se upravo zbog toga što najveći broj pacijenata koji posjećuju dermatološke ordinacije, kod nas i u svijetu, pati od suhe i osjetljive kože i lica i tijela.

“Linija, koju sam označila brojevima od 1 do 6, sadrži niz aktivnih supstancija u različitim kombinacijama i udjelima, koje sadrže velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, visoki udio proteina i minerala, zatim hijaluronske kiseline, pantenola koji dodatno hidratizira kožu, mliječne proteine, hidroksikompleks i omega 6 masne kiseline. Upravo zbog ovih sastojaka Dr Nola for skin proizvodi djeluju regenerirajuće, poboljšavaju teksturu kože, na licu smanjuju pore, osiguravaju potrebnu hidrataciju te tako efikasno štite kožu od isušivanja. Djeluju revitalizirajuće, protuupalno, povećavaju gipkost koži, vraćaju joj sjaj, čineći je mekšom i glađom”, ispričala je poznata dermatovenerologinja, pokazujući prema Jeleninom besprijekornom licu koje je najbolja potvrda njezinih riječi.

“S obzirom na to da brigu o svojoj koži već godinama prepuštam Ivani, sigurna da ona zna koji je tretman najbolji za nju, nije bilo sumnje da ću za svakodnevnu njegu odabrati Xerosensu. I to prijateljstvo je sve čvršće. Moj favorit je noćna krema koja nosi brojku 4, s karite maslacem i uljem noćurka, jer mi je nakon nastupa važno nahraniti i obnoviti kožu. Ma, zapravo, svi proizvodi su moji favoriti” rekla je oduševljena Jelena Rozga, dodajući sa smiješkom kako je najvažnije imati beauty rutinu i ne preskakati večernju njegu i temeljito skidanje make upa.

A da se Jelena toga pridržava, dokazuju njezina blistava koža i Xerosensa uvijek pri ruci!

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like