Doris Pinčić Rogoznica trajno klanja dlačice Braun Silk-expert IPL-om

Najbrži i najsigurniji uređaj za trajno uklanjanje neželjenih dlačica Braun Silk-expert IPL dobio je svoju ambasadoricu, poznatu voditeljicu i glumicu Doris Pinčić Rogoznica koja je potvrdila njegovu učinkovitost. Doris je u revolucionarnoj IPL svjetlosnoj tehnologiji pronašla savršeni način za trajno uklanjanje suvišnih dlačica s lica i tijela.

„Oduševljena sam Braun Silk-expert IPL-om jer već nakon nekoliko korištenja primjećujem da su mi se neugodne dlačice prorijedile. Upotreba Braun Silk-expert IPL-a je krajnje jednostavna i sigurna, a tretman radim u vrijeme kad meni odgovara, u svom vlastitom domu. S obzirom da često imam različite nastupe, više ne moram brinuti o epilaciji. Posebno se veselim bezbrižnom nošenju lepršavih haljina – ljeto može početi!“

Najbrža IPL tehnologija nove generacije Braunovih Silk-expert IPL uređaja omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta, a uređaj ima 300 000 bljeskova dovoljnih za 15 godina korištenja za cijelo tijelo! Nježnost, sigurnost i pouzdanost ovih uređaja uklanjanje dlačica čini nikad lakšim i jednostavnijim, a tretman obavljate u udobnosti svog doma i to kad vi poželite.

Odaberete li Braun Silk-expert IPL, baš poput Doris, ali i milijun drugih žena širom svijeta, i vi ćete imati idealno i pouzdano rješenje za uklanjanje vidljivih dlačica na licu i tijelu.
Braun Silk-expert revolucionarni je IPL sustav za trajno uklanjanje vidljivih dlačica u samo četiri tretmana. Djeluje ispod površine kože ciljajući melanin u folikulama kako bi se prekinuo ciklus ponovnog izrastanja dlačica. Kontinuiranom, redovitom uporabom pomaže spriječiti dopiranje neželjenih dlačica do površine kože. 94% žena primijetilo je vidljive rezultate nakon samo 3 mjeseca, dok su kod 89% žena zabilježeni primjetni rezultati čak i 12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. (*Klinička studija br. CD 3028 provedena u Ujedinjenom Kraljevstvu 2013./2014.)

Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na svim dijelovima tijela, a svaka nijansa zahtijeva specifičnu razinu energije za ciljanje melanina. Samo Braun Silk-expert IPL ima jedinstveni senzor SensoAdapt™ koji neprekidno očitava nijansu kože – 80 puta u sekundi – i u skladu s rezultatima automatski prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji. Time se eliminira nagađanje pri uspoređivanju nijanse vaše kože sa širokom lepezom tonova u kompliciranim tablicama koje se obavezno moraju koristiti pri korištenju drugih IPL uređaja.
Način rada pri kojem uređaj klizi po koži pruža brzo i učinkovito tretiranje većih površina. Integrirani senzor za kontakt s kožom pobrinut će se za preciznost tretiranja manjih površina poput nausnica. Početnice mogu odabrati nježan način rada koji koristi slabiji intenzitet svjetlosti, a takav način rada idealan je i za tretiranje osjetljivijih područja poput bikini zone ili pazuha. Braun Silk-expert IPL ne sadrži lampice ili gelove koje bi trebalo mijenjati  – samo ukopčajte uređaj i započnite s tretmanom, a uređaj možete koristiti na maksimalnoj postavci bez prekida. Uređaj su klinički testirali stručnjaci, a tretmani su nježni i doslovno bezbolni.

Uređaj Braun Silk-expert IPL je najučinkovitiji na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Uređaj je najmanje učinkovit na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlost.

Planirajte i pratite svoje tretmane uz pomoć Braun Silk-expert aplikacije koja vam inuitivno pomaže napraviti dobar raspored za savršene rezultate. Bran Silk-expert IPL uređaje potražite u travnju i svibnju po akcijskim cijenama na web shopovima E-kupi i Bazzar te na prodajnim mjestima Elipsa, Emmezete i Harvey Normana te uživajte neprestano u glatkoj koži bez suvišnih dlačica.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like