Biodroga ponovno u Hrvatskoj

Biodroga je svjetski renomirani brend zastupljen u vrhunskim kozmetičkim salonima i SPA & wellness centrima diljem svijeta, s naglaskom na najnovije trendove iz područja dermatologije, medicine i kozmetologije. S ciljem stvaranja inovativnih rješenja za njegu kože lica i tijela, zbog sve većih zahtjeva tržišta i potreba za vrhunskom kozmetikom,  lansirana je nova revolucionarna MD Biodroga linija specijalizirana za rješavanje specifičnih  kožnih problema, a bazirana na pažljivo odabranim aktivnim sastojcima kao što su peptidi, DMC Complex, Bio Ecolia i EGF (epidermalni rastući faktor) koji koži osiguravaju maksimalnu njegu i učinkovite rezultate. Proizvodi su maksimalno kompatibilni sa kožom i ne sadrže štetne parabene, mineralna ulja, PEG i emulgatore.

Biodroga made in Germay

Srce Biodroge nalazi se u Baden-Badenu, poznatiji u svijetu po 2000 godišnjoj tradiciji SPA termama i ljekovitoj vodi.  Tradicija u kombinaciji s najnovijim tehnološkim dostignućima osigurava vrhunske proizvode. Osnivač tvrtke Walter Friedmann udružio se s kozmetičarkom Rosel Heim na kraju 1940-ih i razvio jedan od prvih kompletnih serija njege kože u svijetu kozmetike koji je bio prilagođen različitim tipovima kože. Rođena je ideja za sustavnu njegu kože. Intenzivno se posvetio istraživanju i dobivanju botaničkih aktivnih sastojaka, a na temelju tih rezultata istraživanja. Predstavio je brand Biodroga Systems svjetskoj javnosti prvi put  1959 na Kongresu XIII Cidesco u Luzernu, Švicarska. Brand ime izvedeno je kombinirajući “bio” = biološki  i “droga” = na temelju biljne osnove.

Biodroga kombinira najsofisticiranije sastojke s vrlo učinkovitim visokotehnološkim komponentama. Istraživanje, razvoj i proizvodnja u vlastitim laboratorijima u Baden-Baden. NJihovi znanstvenici i dermatolozi ispituju sve sirovine. Osim toga, obavljaju testiranje u vezi tolerancije kože i redovno  provode studije analize za sve linije proizvoda. Odjel za istraživanje i razvoj, razvija inovativne kombinacije  biotehnoloških sastojaka s posebno razvijenim sustavima koji osiguravaju novu dimenziju u njezi kože.

Iznimni rezultati učinkovitosti odražavaju kvalitetu Biodroga proizvoda.

Svi proizvodi testirani su od strane neovisnih instituta u studijama učinkovitosti. Štoviše, pridaju veliku važnost neutralnoj procjeni naših proizvoda. Stoga analiziraju sastojke na neovisnom web portalu www.cosmeticanalysis.com

Inovativne i revolucionarne linije proizvoda sa naglaskom na rješavanje specifičnih kožnih stanja i potreba. Sve to uz učinkovitost i sigurnost koje jamče pažljivo odabrani aktivni sastojci upotrebom osiguravaju vrhunske rezultate uz maksimalnu kompatibilnost sa kožom. Nema upotrebe štetnih parabena, PEG, mineralnih ulja i emulgatora.

Sve do danas tradicijom dužom od 60 godina, Biodroga predstavlja svjetski renomirani brend  zastupljen u dermatološkim ustanovama, vrhunskim kozmetičkim salonima i SPA & Wellness centrima diljem svijeta,  što predstavlja samo jedan od dokaza postojanosti i iznimne kvalitete.

Za više informacija možete kontaktirati Biodroga Hrvatska.

PR agencija IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like