Kako jeftino preseliti stvari u vikendicu na moru ili na novo prebivalište u inozemstvu?

Dobili ste posao u inozemstvu ili putujete na duže vrijeme na more, a najveći problem vam je pitanje kako preseliti sve stvari što povoljnije i što jednostavnije. Zvuči poznato? Takve probleme rješava Eurosender, online rezervacijski sustav koji je specijaliziran za dostavu različitih vrsta pošiljaka u 31 zemlju Europe, uz 70% niže cijene dostave u usporedbi s drugim dostavnim kompanijama. Zahvaljujući Eurosenderu, ne samo da možete po pristupačnim cijenama dostavljati veće i manje pošiljke, već možete preseliti i cijeli ormar.  

Da su usluge tvrtke Eurosender zaista povoljne, pokazuje primjer cijene za dostave pošiljaka do 20 kg od Hrvatske do Njemačke, Irske ili Belgije koja iznosi samo 29,99 eura, što je približno 225 kuna.  Sve što trebate učiniti je posjetiti stranicu www.eurosender.com, odabrati zemlju preuzimanja, odredišnu zemlju i težinu pošiljke. U najbržem mogućem roku sustav će izračunati konačnu cijenu i vrijeme dostave. Sve su pošiljke osigurane u vrijednosti do 200 eura od mogućeg gubitka i oštećenja te se putem broja pošiljke mogu u svakom trenutku pratiti.

Eurosender je priznat internetski rezervacijski sustav za međunarodnu uslugu slanja pošiljki unutar Europske unije. Udruživanjem potrebe individualnih klijenata i malih tvrtki za slanjem pošiljaka, Eurosender je u mogućnosti pregovarati o najboljim cijenama s najcjenjenijim europskim kurirskim službama. Eurosender krajnjim korisnicima i tvrtkama omogućuje kvalitetnu i pouzdanu uslugu slanja pošiljaka s cijenama koje su do čak 70% niže od standardnih cijena.

Za više informacija o tvrtki Eurosender tvrtki posjetite: www.eurosender.hr.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like