Četiri nezaboravna iskustva za dobitnice nagradne igre “100% tvoj doživljaj. 100% Juicy”

Helena Laljak Godanj, Janja Magdalena Ereiz, Kim Armbrust i Tatjana Dragić četiri su pobjednice Juicyjeve nagradne igre „100% tvoj doživljaj. 100% Juicy“. Sretne dobitnice dobile su jedinstvenu priliku doživjeti uistinu posebne doživljaje koje im je omogućio Juicy 100%, a Luka Nižetić, modni dvojac Lokomotiva koji čine Lana Puljić i Luka Grubišić, chef Marijo Čepek i najbolji hrvatski koktel-majstor Marin Nekić svakoj od njih pružili su uistinu nezaboravno iskustvo.

Helena se tako odlučila za zabavnu večer uz koktele za nju i njezino društvo, a pritom je iznenadila i svoju prijateljicu koja je slavila rođendan. Juicyjev ambasador Marin Nekić pobrinuo se za pravu stopostotnu atmosferu i dobru zabavu, a veselo društvo čitavu večer imalo je priliku uživati u spretnim potezima najboljeg hrvatskog koktel majstora koji je šejkao različite koktele koji su oduševili sve prisutne, a doprinijeli su i veselom raspoloženju koje je potrajalo do dugo u noć.

Janja Magdalena, kao ljubiteljica vrhunske gastronomije, nije propustila priliku prijaviti se za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri poželjevši osvojiti večeru za sebe i svoju prijateljicu, a poznati chef Marijo Čepek u potpunosti ih je oduševio svojim ukusnim kulinarskim delicijama. Osim pripremanja ukusnih zalogaja, uvijek nasmiješeni Marijo djevojkama je održao i malu školu kuhanja te im otkrio i nekoliko kulinarskih tajni poput pripremanja savršenog rižota ili najsočnijih medaljona.

juci-2

Romantična Kim, kao treća pobjednica, odlučila se za osobni koncert popularnog Luke Nižetića čija je i velika obožavateljica, a on joj je pružio uistinu nezaboravno iskustvo. Tijekom cjelodnevnog druženja, kojeg možete pogledati i na Juicyjevom YouTube kanalu, Luka joj je pjevao i svirao na raznim osječkim lokacijama, a Kim, kao prava obožavateljica, znala je tekstove svih Lukinih pjesama napamet. Njegova pjesma privukla je pažnju i mnogih građana koji su i sami iskoristili priliku za pokoji selfi s popularnim Splićaninom, ali je Kim ipak bila u centru pažnje te je i sama zapjevala u duetu s Lukom.

Posljednju od četiri nagrade osvojila je Tatjana koja se odlučila za unikatnu dizajnersku haljinu modnog dvojca Lokomotiva. Lana i Luka iz Lokomotive uspjeli su kreirati savršenu haljinu inspiriranu nježnim cvjetnim uzorkom, upravo prema željama sretne dobitnice, a kada ju je obukla po prvi puta, Tatjana je zabljesnula poput princeze te nije mogla sakriti svoje oduševljenje.

Nagradna igra „100% tvoj doživljaj. 100% Juicy“, kojom je Juicy 100% Heleni, Janji Magdaleni, Kim i Tatjani omogućio da dožive ova četiri nezaboravna iskustva, bila je i temelj istoimene kampanje u sklopu koje su predstavljeni Juicy 100% sokovi u novim bočicama osvježenog dizajna.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like