SVE ZA SAVRŠENU PRIPREMU ROŠTILJA NA JEDNOM MJESTU

Bilo na otvorenom, u vrtu ili na terasi i  balkonu, opcije su brojne, baš kao i načini roštiljanja i vrste roštilja. Priprema hrane na užarenoj rešetki popularna je širom svijeta i odličan je povod za opuštanje  i uživanje na svježem zraku.  S obzirom da se roštilj  smatra najstarijom kulinarskom tehnikom, sasvim opravdano  zaslužuje izuzetnu pažnju, počevši od pripreme namirnica, pa sve do same izvedbe.

Roštilj, pribor za roštilj, posude i pribor za jelo, daske za rezanje, hvataljke, pregače kao i sav ostali pribor, neizostavni su alat za pripremu ovog gurmanskog užitka. Međutim, da bi se postalo izvanrednim grill majstorom u čijem zalogaju će uživati svi, Lesnina XXXL je u svojoj ponudi, uz kompletan pribor za roštiljanje, pripremila i veliki izbor roštilja. 

Iz široke XXL ponude roštilja možete odabrati plinski ili električni roštilj ako su vam bitni praktičnost i jednostavnost u  korištenju roštilja. Ukoliko ne možete bez pravog žara i mirisa dimljenog roštilja, onda je za vas svakako roštilj na ugljen. Za prave znalce u ponudi su i keramički KAMADO roštilji.

Do 30.06.2020. sva pomagala i pribor za roštilj sniženi su 15%, dok su roštilji na popustu  od 10%!

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like