Puressentiel Purifying Air sprej 41 uništava 99,9% virusa i bakterija u zraku

Dezinfekcija ruku i zatvorenih prostora postala je dio naše svakodnevice. U posljednjih godinu i pol bili smo prisiljeni koristiti različite proizvode za dezinfekciju u svrhu zaštite našeg zdravlja, no uvjerili smo se i u negativne posljedice prečestog korištenja agresivnih sredstava: oštećenja kože, pa i radnih površina te često i neugodan bolnički miris.

Upravo iz tih razloga skloniji smo prirodnim proizvodima i sastojcima koji njeguju i štite. Interes za prirodnim i ekološki prihvatljivim proizvodima jača, a samim time potiče se proizvođače na lansiranje takvih linija i proizvoda koji sadrže prirodnu komponentu. Jedan od njih je i poznati francuski obiteljski laboratorij Puressentiel koji, od svog osnutka 2005. godine, njeguje i gradi imidž proizvođača biljnih proizvoda koji potiču zdravlje i dobrobit ljudi.

Puressentiel je prvi laboratorij aromaterapije, a njihovi proizvodi sadrže 100% organska i čista eterična ulja. Ljekovitost prirode i miris eteričnih ulja u svakom Puressentiel proizvodu ono su što će vas privući njihovim proizvodima za njegu i dezinfekciju.

Proizvod koji ćete obožavati je Sprej za pročišćavanje zraka s čak 41 eteričnim uljem koji u trenu uništava 99,99% bakterija i virusa i ostavlja predivan miris polja lavande u vašim domovima, automobilima ili uredskim prostorima. Neugodni mirisi začas nestaju, bakterije i virusi su uklonjeni, a svjež i mirisan zrak ispunjava vas osjećajem zadovoljstva.

Puressentiel Purifying Air sprej s 41 eteričnim uljem patentirana je formula koja sadrži 41 100% čisto i prirodno eterično ulje. Njegova je učinkovitost znanstveno dokazana na virusima, bakterijama i plijesnima.

  • uništava 99,9% bakterija i virusa
  • znanstveno dokazano virucidno, fungicidno i antibakterijsko djelovanje
  • pročišćuje i okrepljuje prostor
  • za svježiji zrak u prostoru
  • 100% biljno podrijetlo

Puressentiel Purifying Air sprej dolazi u dvije veličine pakiranja, cijena 75 ml je 107,84 kn, a cijena 200 ml je 191,44 kn. Sprej se koristi jednom dnevno tako da se dvaput potisne u zrak prostorije koju želite osvježiti pa jedno pakiranje traje dulje vrijeme.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like