Gorenje predstavlja novi Retro hladnjak Special Edition

Gorenje i Volkswagen udružili su snage kako bi stvorili jedinstveno izdanje ekskluzivne linije Retro hladnjaka, inkorporiravši tako u Retro dizajn hladnjaka prepoznatljive elemente kultnog vozila popularnog sredinom prošlog stoljeća, svima znanog kao VW »Bulli« T1 minibus. Prepoznatljiv po poklopcu motora s razvučenim slovom V, ovaj Retro hladnjak uspješno kombinira vintage stil zakrivljenih linija i kromiranih detalja s modernom tehnologijom koja počiva na pouzdanosti i funkcionalnosti, zahvaljujući najnovijoj ION Generation tehnologiji.

VW Bulli minibus

Jedan od najupečatljivijih proizvoda dizajna 20. stoljeća, simbol njemačkog gospodarskog uspona i sinonim subkulture 1960-ih, Volkswagen Bulli nadahnjuje fanatičnom odanošću svojih sljedbenika širom svijeta. Vlasnici VW minibuseva mukotrpno su se trudili prilagoditi i modernizirati svoja neprocjenjiva vozila, transformirajući taj maleni prostor u personalizirane objekte, simbole individualnosti i maksimalne funkcionalnosti.

Retro hladnjak Special Edition

Licencirano od strane VW-a, ovo specijalno izdanje Gorenje Retro hladnjaka, dizajnirano je poštujući tradiciju na kojoj počiva – nezaobilazna V-linija sprijeda, zaobljeni rubovi, robusna ručka i kultni VW logo. Stječete dojam da je »pravi« kamper na četiri kotača parkiran u vašoj kuhinji. Dostupan je u vintage – nježno plavoj ili bordo-crvenoj nijansi, u kombinaciji s bojom šampanjca. Ovaj jedinstveni Retro hladnjak bit će vjerni suputnik u vašim kulinarskim izletima.

Inovativna efikasnost u retro stilu

Iako vanjski izgled i unutrašnjost hladnjaka odišu retro dizajnom, tehnologija na kojoj počiva rad hladnjaka može se pohvaliti brojnim inovativnim karakteristikama. IonAir tehnologija s DynamiCooling dinamičnim hlađenjem osigurava dužu svježinu namirnica i ujednačenu temperaturu unutar cijelog hladnjaka, dok FreshZone i CrispZone ladice brinu o svježini mesa, voća i povrća te razini vlage koja im je potrebna. SimpleSlide klizne police u vratima osigurat će lako pomicanje polica i prilagođavanje bocama ili limenkama različitih visina, a učinkovito LED svjetlo brinut će o učinkovitosti osvjetljenja i boljoj preglednosti unutar hladnjaka.

Kombinacija vintage ljepote prošlog stoljeća i inovativne efikasnosti svidjet će se podjednako fanovima Volkswagenovog proslavljenog klasika kao i ljubiteljima bezvremenskog dizajna i tehnoloških inovacija.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like