Ženska priča Judite Franković i Ecije Ojdanić

U drugom izdanju četvrte sezone «Ženske priče» spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić gostovale su glumice Judita Franković i Ecija Ojdanić. Posjetiteljice još jednom prepunog kluba Opera iznenadili su i nenajavljeni gosti «Ženske priče» – glumci Stjepan Perić i Petar Atanasovski, kao posebni gosti Ecije i Judite, otkrivši zajedničku povijest i pokoji neznani detalj.

Nove večernje ćakule s Marijanom Perinić s popularnim hrvatskim glumicama pratilo je više od stotinu posjetiteljica multimedijalnog kluba Opera. Drugo izdanje showa četvrte sezone ponovo je bilo u humanitarnom tonu pa će sva sredstva od prodanih ulaznica biti donirana Zakladi Ana Rukavina.

Svestrana Judita pohađala je brojne glumačke radionice u kojima je pekla glumački zanat. Uz brojne kazališne i filmske uloge koje je nosila, publici je otkrila kako se za njih priprema, otkrivši i da u jednom od njezinih poznatijih filmova, Sonja i bik, prvotno nije trebala imati naslovnu ulogu Sonje već Nike Pofuk, antiheroine filma. Priznavši kako je za uloge učila razne nove vještine: trenirala tajlandski boks, trbušni ples, ples na šipki, učila slovenski; Judita je publiku oduševila demonstriravši davno naučenu vještinu – tehniciranja nogometnom loptom.

zp-2

Jedna od najistaknutijih glumica srednje generacije, Ecija Ojdanić, ostvarila je dosad pedesetak uloga u kazalištu te dvadesetak uloga na TV-u i filmu, a interes široke publike i dalje izaziva ulogama u domaćim sapunicama. Otkrivši kako rad u sapunicama voli, jednako kao i slojevite negativne likove koje glumi, s kolegom Stjepanom Perićem, s kojim glumi u aktualnom Ministarstvu ljubavi, složila se u jednom – zbog brojnih pisanih muških likova, muškim glumcima oduvijek je bilo lakše doći do uloge.

Uz brojnu publiku, izvrsne i opuštene gošće te njihove zanimljive goste, nova večer ženskih priča uz Marijanu Perinić prošla je izvrsno, pokazavši velik interes publike za inspirativnim pričama uspješnih žena.

Pored zanimljivih gošći koje donosi «Ženska priča, nova sezona donosi i novosti u sadržaju. Uz humanitarni karakter showa, «Žensku priču» sada obogaćuju gosti iznenađenja i posebne izvedbe gošći; sponzori Lisca i Schwarzkopf Professional sretnim posjetiteljicama osiguravaju bogate nagrade, a svi zainteresirani pitanja gošćama mogu postavljati i putem društvenih mreža.

Program se nastavlja u prosincu s novim gošćama u prostoru multimedijalnog kluba Opera.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like