Ella i Danijela Dvornik otvorile novu sezonu Ženske priče

Popularne Dvornikove otvorile su četvrtu sezonu «Ženske priče» spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić. Iskrenu priču o obitelji, počecima i putu do uspjeha, što su u razgovoru s Marijanom Perinić otkrile Ella i Danijela, pratila je brojna, uglavnom ženska publika koju je činilo više od stotinu posjetitelj(ic)a ženskih ćakula u multimedijalnom klubu Opera.

Priče inspirativnih žena prati i ženska solidarnost, pa je program «Ženske priče» sada humanitarnog karaktera, a svi prihodi od u potpunosti rasprodanih ulaznica za otvorenje nove sezone «Ženske priče» Marijane Perinić s Ellom i Danijelom Dvornik donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

«Žensku priču» u dupkom punom klubu Opera otvorila je Danijela Dvornik, iskreno progovorivši o životu s Dinom i Ellom – od dolaska u Zagreb i glazbenog života s legendarnim kraljem funka do danas, kada Danijela, na nagovor Elle, piše sve popularniji blog o nedavnoj fizičkoj transformaciji i putu do novog izgleda. Danijela je otkrila da uskoro izlazi i njena kuharica posvećena Elli, naziva «Slušaj svoju mater», s obzirom na kćerkine česte pozive i pitanja o materinim kulinarskim tajnama. Danijela je otkrila i kako u rodnom Splitu uskoro pokreće i festival elektronske i funk glazbe posvećen Dini, u kojeg će biti uključeni glazbenici s kojima je Dvornik surađivao.

U iščekivanom drugom dijelu programa Marijana je razgovarala s uvijek iskrenom Ellom Dvornik, autoricom bloga I am Ella. Za nagrađivani travel i lifestyle blog i rastući broj poslovnih suradnji koje ostvaruje Ella će zahvaliti svojim brojnim fanovima na društvenim mrežama, otkrivši i kako je blog o putovanjima niša kojoj se svjesno posvetila spoznavši nevelik broj travel blogera unutar UK. Osvrnula se na iskreni odnos s fanovima koje smatra ključem uspjeha, rekavši kako je s njima «uvijek svoja», što je i razlog zašto s njima i dalje komunicira na hrvatskom jeziku, bez obzira na brojne brendove koji su joj sugerirali drugačije.

«Napokon je došlo vrijeme da se piše lijepo o Elli», završila je duhovito Danijela i izazvala smijeh prisutnih gostiju na kraju prvog showa nove sezone «Ženske priče» spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić.

Dvije sjajne gošće učinile su otvorenje nove sezone «Ženske priče» izuzetno zanimljivim, a šarmantna voditeljica Marijana Perinić, uz koju se gošće brzo opuste, još jednom je dokazala da interesa publike za inspirirajućim ženskim pričama ne manjka. Program se nastavlja u studenom s novim pričama i novim gošćama u prostoru multimedijalnog kluba Opera.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like