BURO i Farmacia predstavili Summer Essentials beauty box

U zagrebačkom Katranu održan je veliki party povodom lansiranja novog elegantnog beauty boxa Summer Essentials koji je rezultat suradnje Farmacije i portala BURO. Ovo je treće izdanje popularnog boxa koji je prošle godine rasprodan u roku od tjedan dana.

Ove sezone naglasak je na suncu, točnije na proizvodima koji su vam nužni prije, tijekom i nakon izlaganja suncu. Sve proizvode odabrali su Farmacijini stručnjaci kao vrhunske u svojim kategorijama te možete biti sigurni da vas očekuje pomno odabran sadržaj s profesionalnom preporukom.

Strategija Farmacije uključuje ciljano savjetovanje klijenata i preporuku učinkovitih proizvoda, u ovom slučaju njege na suncu, iz čega proizlazi relevantan sadržaj koji rado dijelimo s portalom BURO, koji u svim drugim kategorijama ima visok standard vezan za sadržaje – izjavila je Željka Suvajac Pichler, marketing menadžerica za Farmaciju.

U Summer Essentials boxu nalazi se 10 proizvoda s potpisom brendova Apivita, La Roche Posay, Nuxe, Avene, L’Erbolario, Eucerin, Uriage, Lierac, Rapid Bronze i Phyto, a više o svakom proizvodu i njegovoj namjeni možete saznati ovdje.

Uzvanike je na početku večeri pozdravila osnivačica portala BURO Mirela Forić Srna koja je izrazila zadovoljstvo ovim partnerskim odnosom: – Ovo je treće izdanje beauty boxa po redu i nadam se da će biti uspješno kao i protekla dva koja su se rasprodala u rekordnom roku. Sadržaj boxa je iznimno bogat i stručnjaci iz Farmacije su stvarno odabrali najbolje i najkvalitetnije proizvode koje možete pronaći u ljekarnama danas.

Magistra Farmacije Maša Čop rekla je da je sadržaj kutije pomno odabran kako bi kupci dobili najbolju njegu uz umjerenu cijenu: – Kada smo razmišljali o sadržaju trećeg izdanja beauty boxa, na umu smo imali kupca i njegove potrebe. Željeli smo svim našim kupcima ponuditi najbolje namjenske proizvode iz ponude Farmacije po cijeni koju si mogu priuštiti. Mislim da smo u tome i uspjeli.

Na ulazu u Katran uzvanike je dočekala instalacija s bijelim leptirima koju je osmislila arhitektica Nina Mia Čikeš, a koja se pokazala kao Instagram kutak večeri gdje su svi poželjeli napraviti fotografiju.

– Instalacija je zamišljena kao prolaz između dva prostora međusobno različite atmosfere, tako što se bazični kvadrat transformira u heksagon, koji je ujedno i zaštitni element ovogodišnjeg Beauty Box-a, dok samu transformaciju prate leptiri kao istaknuti simboli nadolazećih promjena – objasnila je Nina Mia Čikeš.

U dobroj atmosferi koju je zagrijala DJ Rea r’n’b hitovima 90-ih godina i beauty novitetima uživala su brojna poznata lica uključujući Izabel Andrijanić, Lidiju Lešić, Tatjanu Dragović, Matiju Vujicu, Nevenu Rendeli, Anamariju Brkić, Alex Milinković, Sonju Lamut, Mariju Kulušić, Anamariju Ricov i brojne druge…

Summer Essentials možete pronaći u Farmacijinim specijaliziranim prodavaonicama po cijeni od 299 kuna.

Fotografije: Denis Butorac

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like