Loco Santa Balls: božićni poklon koji je osvojio svijet, odsad i kod nas!

Predstavljamo vam najnoviji izum koji je zaludio virtualni svijet: Loco Santa Balls ili kuglice Djeda Božićnjaka.

Loco Santa Balls su viralna atrakcija koju je predstavio regijski startup Loco Shark. Zanima vas tko je ta ekipa? I sami su jedno vrijeme radili za Djeda, ali s obzirom na to da je Djed Božićnjak želio zadržati cijeli gin za sebe, udružili su se, pobunili i razišli se s njim. Na putu iz radionice Djeda Božićnjaka ukrali su gin, trakice i njegove kuglice…

Sada su se na tržištu pojavili kao samostalni proizvođači, djeluju pod imenom Loco Shark i nastoje napuniti ukradene kuglice ginom marke Mister Gin koja je u 2019. godini dobila zlatnu medalju za kvalitetu.

Kuglice punjene ginom prošle godine bile su najželjeniji božićni ukras. Nakon što je potražnja za tim proizvodom došla od kupaca iz cijelog svijeta, startup Loco Shark odlučio je na svoje tržište uvesti njihovu nestašnu inačicu (zašto nestašnu, govori samo ime proizvoda). To je božićni poklon što ga moraju imati svi vaši prijatelji slobodnog duha kojima je potrebno malo opuštanja u životu.

Poklon set Loco Santa Ballssadrži 6 kuglica od kojih je svaka kuglica napunjena s 50 ml Mister Gina. Kuglice su napravljene od plastike da se ne bi razbile, a uz njih se dobije zlatni čep i svilena traka pomoću koje se kuglice mogu objesiti na božićno drvce.

A što je najbolje, od sada ovaj originalan proizvod možete naručiti i u Hrvatskoj – za sebe ili kao savršen božićni poklon za nekoga:

https://confirmedorder.com/advert/a.php?uid=YMCDEY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like