Bosch kuhalo za vodu za ljubitelje čaja

TWK8611P Bosch kuhalo za vodu cordless Styline snage 2400 W služi  za pripremanje različitih toplih napitaka koji  naš dan čine još ugodnijim i ljepšim.  U kuhalu se može pripremiti do 1,5 litre napitka. Upotreba je izrazito jednostavna i sigurna jer je kuhalo opremljeno sigurnosnim prekidačem za automatsko isključivanje kod točke vrenja i zaštitom od isušivanja. Kuhalo možemo na podlošku rotirati za 360° i ono se s njega  može vrlo  jednostavno podizati  te isto tako i ponovno staviti.

Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba savršeno odgovarati pojedinoj vrsti čaja jer se samo tako okusi mogu potpuno razviti. Kako biste to postigli, sada možete podesiti temperaturu vode na četiri razine – od 70°C do 100°C – putem LED zaslona koji pokazuje kada se dosegne određena razina temperature.

Kuhalo za vodu je opremljeno i funkcijom Keep Warm za konstantno održavanje temperature. Dno posude je napravljeno od nehrđajućeg čelika, a grijači su radi sigurnosti pokriveni. Filter za vodeni kamenac se može ukloniti radi čišćenja i napravljen je od nehrđajućeg čelika. Razina vode u kuhalu može se očitati na vanjskoj strani vrča. Poklopac vrča može se otvoriti pritiskom na gumb, a može se i zaključati. Priključni kabel se može jednostavno sakriti u poseban utor za lako spremanje kuhala.

Cijena: 869 kn

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like