Za vas pišu…

Stribor
Marković

fitoaromaterapeut, dr. sc., mag. pharm.

Stribor Marković diplomirao je farmaciju i medicinsku biokemiju na Farmaceutsko-biokemijskom faktultetu i doktorirao farmaceutske znanosti. Radio je na istraživanju lijekova i kontroli kvalitete, a već petnaest godina bavi se fitoterapijom i aromaterapijom i uvođenjem tih disciplina u medicinu te savjetuje i educira u tom području.

Njegov rad možete pratiti i na: www.plantagea.hr

Vjeran Švaić

prof. kineziologije, državni demonstrator skijanja i učitelj rolanja

Osim što je prof. kineziologije te državni demonstrator skijanja i učitelj rolanja, Vjeran Švaić i koordinator je poznate zagrebačke sportske akademije “SkiBoo sportska zvijezda” koja je već generacije i generacije djece (pa i odraslih) naučila skijati, rolati, klizati… A, možda i važnije od toga, naučila ih je voljeti sport i osvijestila im njegovu važnost u svakodnevnom životu. Tako da mu, kad piše o sportu ili vas o njemu podučava u praksi, doista možete vjerovati.

Više doznajte na:

www.skiboo.hr

Daja Globan
Kovačević

urednica, književnica, freelancerica

Daja Globan Kovačević diplomirala je Studij hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom te Studij socijalnog rada pri Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je kao lektorica, redaktorica, novinarka i  urednica u dnevnim, tjednim i revijalnim izdanjima novinskih kuća, a sada je – u najboljim godinama – freelancerica. I piše romane za odrasle i djecu te ovaj blog.

Njezin blog možete pratiti ovdje:

www.vita.com.hr/blog

Jasna Opalić
Borota

urednica portala
vita.com.hr

Novinarstvom se zarazila slučajno, kad je profesor stilistike tražio dvije studentice koji bi radile u Večernjaku kao lektorice. Tamo je učila o medijskom poslu koji joj se jednom zauvijek zavukao pod kožu. Iz Večernjeg je prešla u Revije u kojima je bila urednica u ženskom magazinu Tena, a iz tiskanog se novinarstva prije osam godina preselila na web. I još je tu.

Njezin blog možete pratiti ovdje:

www.vita.com.hr/blog